Nye medier på godt dansk

Vores mission i Talkompagniet er at tage talstærkt hånd om hele din virksomheds økonomi. Det betyder, at vi har påtaget os den vigtige opgave at levere økonomi og rådgivning på godt dansk.

Derfor har vi i det første kvartal af 2019 givet vores egen eksterne kommunikation et eftersyn. Det har ledet ud i blandt andet denne nyhedsside på Talkompagniet.dk, en Facebookside, en virksomhedsprofil på LinkedIn og et nyhedsbrev.

 

Nyhedssiden giver vigtig viden

På nyhedssiden kan du regne med altid at blive opdateret med aktuel og relevant viden om alt fra bogholderi til specialiseret revision. Siden er basen for de nyheder og historier, du får på vores sociale medier.  Altid skrevet i et sprog, der er til at forstå.

 

Få tips på Facebook

Når du følger os på Facebook, vil du få tips og historier. Vi deler blandt andet de nyheder, vi lægger op på vores hjemmeside. Du får også indblik i vores hverdag og de opgaver vi løser. Vi vil gerne bevise, at tal og økonomistyring ikke behøver at være så svært. Hos os er der ingen stive jakkesæt og vi er altid klar til en snak.

 

LinkedIn til forretningssnak

Hvis du er del af en mellemstor virksomhed eller et selskab, så vil det give mening for dig at følge os på LinkedIn. Vi deler erhvervsfaglige nyheder fra os selv og branchen samt giver tips til at få det økonomiske overblik.

 

I indbakken med nyheder og guides

Vi er i din indbakke med et nyhedsbrev, når vi har noget at dele med dig, som vil give værdi i din hverdag.

Du får en samlet mail med de bedste guides til din økonomi samt de mest aktuelle nyheder, der vedrører din virksomhed.

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.