Nyttige og aktuelle nyheder

Du er velkommen til at dele nyhederne, hvis du kender andre, som kunne have nytte af at læse nyheden.

 

 • Feriepenge – nu er det tid
  0
  Mangler du som arbejdsgiver stadig at give besked om, hvorvidt du fortsat ønsker at skylde indefrosne feriepenge til Fonden “Lønmodtagernes feriemidler”? Så har du til udgangen af august 2021 til at give besked. Læs med her, hvilke muligheder du har..
  Læs nyhed
 • Det siger vores kunder
  0
  “Vi er rigtig godt tilfredse” “Vi havde Martin som revisor, før han startede som selvstændig – og efter et par år hos en anden revisor, faldt det naturligt at ringe til Martin igen. Det er nu 8-10 år siden. Jeg.
  Læs nyhed
 • Betal de indefrosne feriepenge nu og spar renter
  0
  Arbejdsgivere skulle indefryse feriepenge fra 1.9.2019 – 31.8.2020, som med tiden skal indbetales til en fond. Det er pligtigt at indbetale feriepenge for personer, som forlader arbejdsmarkedet. For øvrige medarbejdere med ferie med løn, kan virksomheden beholde pengene og skylde.
  Læs nyhed
 • Talkompagniet fylder 10 år
  0
  Det er vildt, men vi har faktisk rund fødselsdag i år hos Talkompagniet. Det er nemlig allerede ti år siden, at virksomheden startede i dens nuværende form.  Hvis vi dykker lidt ned i historien, så startede den ene del af.
  Læs nyhed
 • Gavekort til oplevelser til ansatte kan nu gives skattefrit
  0
  En ny lov gør arbejdsgiverbetalte gavekort på max 1.200 kroner til oplevelser skattefrie. Derudover er der kommet andre lempelser på skatteområdet. Medarbejdere skal i 2021 ikke betale skat af arbejdsgiverbetalte gavekort til restaurationer og lignende. Gavekortet må udgøre op til.
  Læs nyhed
 • Er du i tvivl, om du skal få udbetalt dine indefrosne feriepenge?
  0
  Der er nu mulighed for udbetaling af de sidste to ugers indefrosne feriepenge, men er du i tvivl, om du skal få dem udbetalt eller lade dem stå? Det er lønmodtagerne, som fik indefrosset op til fem ugers feriepenge i.
  Læs nyhed
 • Momslån den 1. marts 2021
  0
  Virksomheder kan rentefrit låne penge af staten, svarende til momsen der skal indberettes og betales 1. marts 2021. Det har folketinget vedtaget den 23. februar 2021. Man kan udelukkende få lov til at låne, hvis man har indberettet rettidigt, det.
  Læs nyhed
 • Fri bil og elbil – nye regler på vej i 2021
  0
  Reglerne for beskatning af fri bil ændrer sig i 2021. Det fremgår af et nyligt fremsat lovforslag, der også omhandler beskatning af el-bil samt beskatning af ladestandere og udlejning af elbil. Beskatning af fri bil I dag beskattes fri bil.
  Læs nyhed
 • Nye regler for omregistrering af IVS
  0
  Lempelser i omregistrering af IVS til ApS er vedtaget. Det gælder både lempelser til fristen for omregistrering og til kapitalkravet. Du skal dog være opmærksom på enkelte faldgruber, og at lettelserne ikke er trådt i kraft endnu, selvom loven er.
  Læs nyhed
 • Nye hjælpepakker uden restriktioner
  0
  Der åbnes nu for covid-19 kompensationshjælpepakker til alle virksomheder i Danmark, uanset om man er omfattet af restriktioner eller ej. De vil gælde fra den 11. december 2020 til – indtil videre – 3. januar 2021. Der er enighed om, at.
  Læs nyhed
 • Kapitalejer transaktioner med eget selskab
  0
  Alle kapitalejere med bestemmende indflydelse skal huske at selvangive en ekstra blanket fra 2019 og frem. Overset problem Der var en grænse for selvangivelse af kontrollerede transaktioner på 5 millioner kroner. Grænsen er imidlertid blevet ophævet, men information om dette.
  Læs nyhed
 • Lønkompensation bliver forlænget
  0
  Lønkompensationsordningen forlænges til og med 29. august – herefter ophører ordningen. Der ydes dog ikke støtte i den normale ferieperiode. Medarbejdere skal derfor holde op til 15 dages ferie. Hvis man ikke har aftalt andet, så holdes ferien forholdsmæssigt, det.
  Læs nyhed
 • Snyd med hjælpepakkerne er OGSÅ hvidvask.
  0
  Vi er som revisorer omfattet af hvidvaskloven. Det betyder blandt andet at vi skal underrette hvidvasksekretariatet om potentiel hvidvask, fx hvis en virksomhed svindler med hjælpepakkerne, og vi får mistanke eller kendskab til forholdet. Hvis vi får mistanke, skal vi.
  Læs nyhed
 • COVID-19: Få optimal kompensation
  0
  De forskellige kompensationsordninger  Der er fx kompensation til omkostninger efter en aflysning af større arrangementer, refusion af sygedagpenge i forbindelse med coronavirus herunder karantæne, udskydelse af afregningen for moms, a-skat og arbejdsmarkedsbidrag, lånegaranti hos vækstfonden mv. Lønkompensation En af de.
  Læs nyhed
 • De fleste kan nu få økonomisk hjælp i forbindelse med COVID-19
  0
  Vi står klar til at hjælpe med det administrative Du kan pt. søge støtte/kompensation for en given periode i følgende tilfælde: • Selvstændige erhvervsdrivende med et forventet omsætningstab på minimum 30% • Selskabsejere i selskaber med maksimalt 10 fuldtidsansatte med.
  Læs nyhed
 • Trænger du til nye udfordringer? Så har vi jobbet til dig.
  0
  En ny kollega søges til vores erhvervsservice afdeling Har du lyst til at blive en del af vores team af økonomi assistenter og revisorer, der hjælper vores kunder med alt indenfor regnskab og administration? Da Talkompagniet fortsat har stor efterspørgsel.
  Læs nyhed
 • Undgå at betale moms for tidligt
  0
  Betaler du moms kvartalsvis eller halvårligt, så har du i denne periode frem til 2. marts 2020 til at indberette og betale momsen. Faktisk har du haft siden 1. januar 2020 til at indberette moms for den foregående periode. Det.
  Læs nyhed
 • Gaver – og skat – i den søde juletid
  0
  Hvordan er det nu lige med julegaver og skat? Skal du som arbejdsgiver indberette gaven og skal du som medarbejder oplyse om gaven på din årsopgørelse? Find svaret her. I 2019 må medarbejdere som hovedregel kun modtage gaver og mindre.
  Læs nyhed
 • Revisor skal underrette om uoverensstemmelser om ejere
  0
  Til januar bliver vi som revisorer pålagt en ny underretningspligt til offentligheden om dit selskab. Læs, hvad det betyder herunder. Hvad skal underrettes? Sammen med alle andre omfattet af Hvidvasklovens kundekendskabsprocedurer bliver vi som revisorer den 10. januar 2020 forpligtet.
  Læs nyhed
 • Direktører er ikke omfattet af ferieloven
  0
  Direktører er ikke omfattet af ferieloven – og skal ikke betale til feriefonden HUSK: Som direktør er du ikke omfattet af ferieloven og er derfor ikke pligtig til at betale til feriefonden ved overgang til den nye ferielov. Men du.
  Læs nyhed
 • Få moms fra udlandet tilbage
  0
  Når du betaler moms i udlandet erhvervsmæssigt, kan du få pengene tilbage. Få penge tilbage Hvis din virksomhed fx deltager i en messe i udlandet, vil I måske have omkostninger til lejebil, brændstof, vejafgift, hotel, bespisning, restaurant, messeadgang – eller.
  Læs nyhed
 • Er dit selskab under tvangsopløsning?
  0
  Hvis man ikke indsender et selskabs årsregnskab, sendes selskabet til tvangsopløsning hos Skifteretten. Hvorfor og hvornår tvangsopløses mit selskab? Selskaber kan også sendes til tvangsopløsning hos Skifteretten af andre grunde end manglende regnskab, bl.a. hvis der ikke er registeret ledelse,.
  Læs nyhed
 • Gavekort og moms – større tab i vente
  0
  Fra 1.7.2019 skal moms af gavekort som noget nyt oftest betales ved udstedelsen. Nye regler for moms og gavekort Fra 1.7.2019 skal momsen afregnes ved udstedelsen af gavekortet. Dvs. forretningen skal betale momsen af gavekortets værdi til Skat ved udstedelsen..
  Læs nyhed
 • Registrering af varebiler
  0
  Regler fra 1.7.2019 skal modvirke social dumping og snyd med varebiler. Alle varebiler skal registreres Uanset om din varebil (totalvægt 2000-3500 kg) anvendes til firmakørsel eller godskørsel for fremmed regning, skal den registreres til formålet inden 1.7.2019. Også selvom problemerne.
  Læs nyhed
 • Regler for korttidsudlejning af helårsbolig 2018-2020
  0
  Lejer du din bolig ud (eller overvejer du at gøre det) efter reglerne for korttidsudlejning, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du gør det korrekt i forhold til SKAT.  Korttidsudlejning er fx udlejning i en weekend gennem.
  Læs nyhed
 • Vouchers bliver momspligtige fra 1. juli 2019
  0
  Vouchers, der i daglig tale omtales gavekort og værdikuponer, skal fra 1. Juli i år pålægges moms efter nye regler. Det har EU-Kommissionen vedtaget. Formålet er at sikre ens behandling af vouchers i EU-landene, så de hverken bliver pålagt for.
  Læs nyhed
 • IVS afskaffes og ApS bliver billigere
  0
  Det er nu vedtaget, at iværksætterselskabsformen(IVS) afskaffes. Det betyder blandt andet, at det bliver billigere at stifte et anpartsselskab (ApS). D. 9. april 2019 blev det vedtaget, at IVS afskaffes. Loven træder i kræft, dagen efter den er bekendtgjort i.
  Læs nyhed
 • Nye medier på godt dansk
  0
  Vores mission i Talkompagniet er at tage talstærkt hånd om hele din virksomheds økonomi. Det betyder, at vi har påtaget os den vigtige opgave at levere økonomi og rådgivning på godt dansk. Derfor har vi i det første kvartal af.
  Læs nyhed
 • Få fradrag, når du investerer i vækst-/opstartsvirksomheder
  0
  Er du interesseret i at investere i unoterede aktier som vækst- eller opstartsvirksomheder Så kan du opnå investorfradrag. Fradraget er et tiltag i regeringens mål om at fremme iværksætterkulturen i Danmark. Og vi hilser det velkommen. Ingen fradrag uden betingelser.
  Læs nyhed
 • Er du vores nye elev?
  0
  Har du lyst til en udfordring og er du vild med tal? Vi søger en ny elev, der vil være med til at hjælpe vores kunder med alt inden for bogføring, regnskab, revision og rådgivning. Vi er en ung og dynamisk statsautoriseret.
  Læs nyhed
 • Du skal betale skat af konkurrencer
  0
  Hvem betaler skatten? Vinderen, af en konkurrence du afholder, skal ofte ikke betale skat. Men det skal din virksomhed. Hvis tre nedenstående betingelser er opfyldt, skal vinderen ikke betale skat. Du skal derimod betale spilafgift på 17,5% af alle værdier.
  Læs nyhed
 • Det betyder de nye regler om kontantforbud for dig
  0
  Hvidvaskloven har også konsekvenser for dig som virksomhedsejer. I en tid som denne kan det være en god idé især at sætte sig godt ind i hvidvasklovens kontantforbud. Derfor får du her en forklaring af kontantforbuddet og dens potentielle betydning.
  Læs nyhed