Nyttige og aktuelle nyheder

Du er velkommen til at dele nyhederne, hvis du kender andre, som kunne have nytte af at læse nyheden.

 

 • IVS afskaffes og ApS bliver billigere
  0
  Det er nu vedtaget, at iværksætterselskabsformen(IVS) afskaffes. Det betyder blandt andet, at det bliver billigere at stifte et anpartsselskab (ApS). D. 9. april 2019 blev det vedtaget, at IVS afskaffes. Loven træder i kræft, dagen efter den er bekendtgjort i.
  Læs nyhed
 • Nye medier på godt dansk
  0
  Vores mission i Talkompagniet er at tage talstærkt hånd om hele din virksomheds økonomi. Det betyder, at vi har påtaget os den vigtige opgave at levere økonomi og rådgivning på godt dansk. Derfor har vi i det første kvartal af.
  Læs nyhed
 • Få fradrag, når du investerer i vækst-/opstartsvirksomheder
  0
  Er du interesseret i at investere i unoterede aktier som vækst- eller opstartsvirksomheder Så kan du opnå investorfradrag. Fradraget er et tiltag i regeringens mål om at fremme iværksætterkulturen i Danmark. Og vi hilser det velkommen. Ingen fradrag uden betingelser.
  Læs nyhed
 • Er du vores nye elev?
  0
  Har du lyst til en udfordring og er du vild med tal? Vi søger en ny elev, der vil være med til at hjælpe vores kunder med alt inden for bogføring, regnskab, revision og rådgivning. Vi er en ung og dynamisk statsautoriseret.
  Læs nyhed
 • Du skal betale skat af konkurrencer
  0
  Hvem betaler skatten? Vinderen, af en konkurrence du afholder, skal ofte ikke betale skat. Men det skal din virksomhed. Hvis tre nedenstående betingelser er opfyldt, skal vinderen ikke betale skat. Du skal derimod betale spilafgift på 17,5% af alle værdier.
  Læs nyhed
 • Det betyder de nye regler om kontantforbud for dig
  0
  Hvidvaskloven har også konsekvenser for dig som virksomhedsejer. I en tid som denne kan det være en god idé især at sætte sig godt ind i hvidvasklovens kontantforbud. Derfor får du her en forklaring af kontantforbuddet og dens potentielle betydning.
  Læs nyhed
 • Undgå at betale for tidligt
  0
  Husk, at der er forskel på indberetningsfristen og betalingsperioden, når du blandt andet indberetter moms, A-skat, AM-bidrag for din virksomhed. Det er altid godt at være i god tid og forberedt på fremtidige betalinger, men du skal først betale via.
  Læs nyhed