Nyttige og aktuelle nyheder

Du er velkommen til at dele nyhederne, hvis du kender andre, som kunne have nytte af at læse nyheden.

 

 • Gaver – og skat – i den søde juletid
  0
  Hvordan er det nu lige med julegaver og skat? Skal du som arbejdsgiver indberette gaven og skal du som medarbejder oplyse om gaven på din årsopgørelse? Find svaret her. I 2019 må medarbejdere som hovedregel kun modtage gaver og mindre.
  Læs nyhed
 • Revisor skal underrette om uoverensstemmelser om ejere
  0
  Til januar bliver vi som revisorer pålagt en ny underretningspligt til offentligheden om dit selskab. Læs, hvad det betyder herunder. Hvad skal underrettes? Sammen med alle andre omfattet af Hvidvasklovens kundekendskabsprocedurer bliver vi som revisorer den 10. januar 2020 forpligtet.
  Læs nyhed
 • Direktører er ikke omfattet af ferieloven
  0
  Direktører er ikke omfattet af ferieloven – og skal ikke betale til feriefonden HUSK: Som direktør er du ikke omfattet af ferieloven og er derfor ikke pligtig til at betale til feriefonden ved overgang til den nye ferielov. Men du.
  Læs nyhed
 • Få moms fra udlandet tilbage
  0
  Når du betaler moms i udlandet erhvervsmæssigt, kan du få pengene tilbage. Få penge tilbage Hvis din virksomhed fx deltager i en messe i udlandet, vil I måske have omkostninger til lejebil, brændstof, vejafgift, hotel, bespisning, restaurant, messeadgang – eller.
  Læs nyhed
 • Er dit selskab under tvangsopløsning?
  0
  Hvis man ikke indsender et selskabs årsregnskab, sendes selskabet til tvangsopløsning hos Skifteretten. Hvorfor og hvornår tvangsopløses mit selskab? Selskaber kan også sendes til tvangsopløsning hos Skifteretten af andre grunde end manglende regnskab, bl.a. hvis der ikke er registeret ledelse,.
  Læs nyhed
 • Gavekort og moms – større tab i vente
  0
  Fra 1.7.2019 skal moms af gavekort som noget nyt oftest betales ved udstedelsen. Nye regler for moms og gavekort Fra 1.7.2019 skal momsen afregnes ved udstedelsen af gavekortet. Dvs. forretningen skal betale momsen af gavekortets værdi til Skat ved udstedelsen..
  Læs nyhed
 • Sommerferie uge 31
  0
  I uge 31 er det vores tur til at holde ferie. Kontoret har lukket hele ugen. Hvis du har akut brug for vores assistance, kan du kontakte Martin. God sommer til dig!.
  Læs nyhed
 • Registrering af varebiler
  0
  Regler fra 1.7.2019 skal modvirke social dumping og snyd med varebiler. Alle varebiler skal registreres Uanset om din varebil (totalvægt 2000-3500 kg) anvendes til firmakørsel eller godskørsel for fremmed regning, skal den registreres til formålet inden 1.7.2019. Også selvom problemerne.
  Læs nyhed
 • Regler for korttidsudlejning af helårsbolig 2018-2020
  0
  Lejer du din bolig ud (eller overvejer du at gøre det) efter reglerne for korttidsudlejning, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du gør det korrekt i forhold til SKAT.  Korttidsudlejning er fx udlejning i en weekend gennem.
  Læs nyhed
 • Vouchers bliver momspligtige fra 1. juli 2019
  0
  Vouchers, der i daglig tale omtales gavekort og værdikuponer, skal fra 1. Juli i år pålægges moms efter nye regler. Det har EU-Kommissionen vedtaget. Formålet er at sikre ens behandling af vouchers i EU-landene, så de hverken bliver pålagt for.
  Læs nyhed
 • IVS afskaffes og ApS bliver billigere
  0
  Det er nu vedtaget, at iværksætterselskabsformen(IVS) afskaffes. Det betyder blandt andet, at det bliver billigere at stifte et anpartsselskab (ApS). D. 9. april 2019 blev det vedtaget, at IVS afskaffes. Loven træder i kræft, dagen efter den er bekendtgjort i.
  Læs nyhed
 • Nye medier på godt dansk
  0
  Vores mission i Talkompagniet er at tage talstærkt hånd om hele din virksomheds økonomi. Det betyder, at vi har påtaget os den vigtige opgave at levere økonomi og rådgivning på godt dansk. Derfor har vi i det første kvartal af.
  Læs nyhed
 • Få fradrag, når du investerer i vækst-/opstartsvirksomheder
  0
  Er du interesseret i at investere i unoterede aktier som vækst- eller opstartsvirksomheder Så kan du opnå investorfradrag. Fradraget er et tiltag i regeringens mål om at fremme iværksætterkulturen i Danmark. Og vi hilser det velkommen. Ingen fradrag uden betingelser.
  Læs nyhed
 • Er du vores nye elev?
  0
  Har du lyst til en udfordring og er du vild med tal? Vi søger en ny elev, der vil være med til at hjælpe vores kunder med alt inden for bogføring, regnskab, revision og rådgivning. Vi er en ung og dynamisk statsautoriseret.
  Læs nyhed
 • Du skal betale skat af konkurrencer
  0
  Hvem betaler skatten? Vinderen, af en konkurrence du afholder, skal ofte ikke betale skat. Men det skal din virksomhed. Hvis tre nedenstående betingelser er opfyldt, skal vinderen ikke betale skat. Du skal derimod betale spilafgift på 17,5% af alle værdier.
  Læs nyhed
 • Det betyder de nye regler om kontantforbud for dig
  0
  Hvidvaskloven har også konsekvenser for dig som virksomhedsejer. I en tid som denne kan det være en god idé især at sætte sig godt ind i hvidvasklovens kontantforbud. Derfor får du her en forklaring af kontantforbuddet og dens potentielle betydning.
  Læs nyhed
 • Undgå at betale for tidligt
  0
  Husk, at der er forskel på indberetningsfristen og betalingsperioden, når du blandt andet indberetter moms, A-skat, AM-bidrag for din virksomhed. Det er altid godt at være i god tid og forberedt på fremtidige betalinger, men du skal først betale via.
  Læs nyhed