Er du vores nye elev?

Har du lyst til en udfordring og er du vild med tal?

Vi søger en ny elev, der vil være med til at hjælpe vores kunder med alt inden for bogføring, regnskab, revision og rådgivning. Vi er en ung og dynamisk statsautoriseret revisionsvirksomhed, der lægger vægt på fællesskab og en uformel omgangstone.

Vi forestiller os, at du er

Udadvendt, positiv, struktureret, talstærk, selvstændig, initiativrig, ansvarsbevidst, stabil og med interesse i at gøre en karriere og lyst til at dygtiggøre dig.

Hvis vi har fanget din interesse, er du velkommen til at sende din ansøgning og relevante papirer.

Vi tilbyder dig

I din hverdag vil du være en del af et ungt miljø med en uformel omgangstone. Dine arbejdsopgaver vil være spændende og alsidige inden for økonomi og regnskab, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Når introduktionsperioden er overstået, vil arbejdet være præget af stor selvstændighed med personlig kontakt til egen klientportofølje og styring af egne opgaver.

Internt i firmaet

… bliver der gjort en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne ved bl.a. personale arrangementer, fællesoplevelser m.v.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christina Just Nielsen på e-mail: cn@talkompagniet.dk.

Skriftlig ansøgning fremsendes senest den 15. april 2019. Din ansøgning skal sendes til Christina på ovenstående e-mail.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse d. 1. august 2019 eller efter aftale.