Det siger vores kunder

“De gør vores hverdag nemmere”

“Vi er mega glade for samarbejdet med Talkompagniet. De er gode til at sætte sig ind i, hvem deres kunder er, og de holder øje med alt angående regler og dét, som vi ikke selv sætter os ind i. Og så er de hurtige til at svare og til at hjælpe med et problem.

De gør vores hverdag nemmere, fordi de tager sig af det og gør os opmærksomme, hvis der er noget vi skal huske på.

Derudover er det rart, at de er nede på jorden, og at omgangstonen er uformel. De er gode all-round.”

 – Poul Askov, X-dust

Poul Askov udtalelse om Talkompagniet

 

“Vi er rigtig godt tilfredse”

“Vi havde Martin som revisor, før han startede som selvstændig – og efter et par år hos en anden revisor, faldt det naturligt at ringe til Martin igen. Det er nu 8-10 år siden.

Jeg laver selv bogføring, men Martin laver resten. Han er mere end en revisor – han er også en god sparringspartner. Han er det rigtige valg for os som en mindre virksomhed, fordi han ikke kun ser os som en kunde.

Martin bruger sine ressourcer på at sætte sig ind i os som virksomhed. Han bærer en stor del af ansvaret for, at vi er der, hvor vi er i dag. Hos Martin føler jeg, at vi er i gode hænder.

Vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdet.”

 – Bjarne Nielsen, Auning Camping

Bjarne Nielsen udtaler sig om talkompagniet

 

“Det fungerer virkelig godt”

“Jeg fik anbefalet Talkompagniet for mere end fire år siden. Efter et positivt første møde med Martin og Christina har jeg holdt fast i dem lige siden.

Martin og Christina er altid klar ved både tasterne og telefonen – og møder gerne op hos mig, hvis jeg har brug for det. Når jeg har et spørgsmål, kommer der altid svar prompte med deres anbefalinger.

Til dagligt arbejder min hustru på vores kontor, hvor hun blandt andet står for at gøre bilag klar til, at Christina kan lave bogføring for os en gang om ugen. Det fungerer virkelig godt.

De er dygtige, kompetente og fair med priserne.”

 – Jan Lindgaard Nielsen, Byggefirmaet Lindgaard Nielsen

Jan Lindgaard Nielsen udtaler sig om samarbejde med Talkompagniet